Hemen Ara!


Fiyat Teklifi


E-Mail


WhatsApp


Kiralık Onluk Çadır Nerelerde Kullanılır?

Kiralık Onluk Çadır Nerelerde Kullanılır?

Kiralık Onluk Çadır Nerelerde Kullanılır?

Kiralık 10 M Çadır 

10 M çadır modeli insan gücü ile iş aracına gerek duyulmadan kısa bir sürde kurula bilen pıratik, sağlam ve şık görünüme sahip bir modelidir.bu model tercih edilmesinin nedeni kısa sürde kurulması ve oldukça büyük bir alan sağlamasıdır.Eni sabit 10 M model uzunluğu moduler olarak 5 M artırlabilir veya azaltılabilir. 10x5 50 metrekare bu modelin en düşük metraşlı kurlum şeklini oluşturur ve bu metrekareye artırlmak için 5 m daha ilave edilerek 10x10 100 metrekare alan eldeedilebilir .Her ilave edilen 5m modul 50 metrekare alan artırarak alan büytülebilir. İhtiyaca göre ve yer müsaitliğine göre kaç modul gideceği ekiplerimiz tarafından ölçülüp hesaplanarak gerekli alan hesabı yapılır ve fiyatlandırma çalışması yapılır.

10M ÇADIR KULLANIM ALANLARI 

Düğün Çadırı olarak kullanımı:Kırdüğunu organizasyonların takıldığı hava muhalefetini çözmek için yağmurlu günlerde alana kurlabilir .Yazın kavrucu sıcakları güneşten korunmak için gölgeli çadır olarakta kullanılabilir. Çünkü çadır yağmur geçirmediği gibi güneşte geçirmeme özelliğine de sahiptir.

Açılış Programı :lansman ve açılış programlarında kullanım oldukça kolay ve şık  olan onluk çadır sadce  insan gücüne daylı kurlabilme olanağı sağlar, buda kısa sürde hızlık kurlum yapma imkanı sağlar, zamandan tasaruf için çok sıık kullanılan modern bir kiralık çadır modelidir.

Taziye çadırı: Anlık çıkan taziye yerline çok kısa zamanada kurlabilir.

sünet etkinliği çadır,mevlüt etkinlik çadırı,nişan organizasyon çadır,kına gecesi etkinlik çadır ve benzeri  Açık hava etkinliklerde kısa sürede bahçe veya açık alana tercih edilen hafif şıklığıyla ses getiren bir modelimizdir.